Silica Duo i gruppen FINLAND / Produkter hos VITALAS AB (160102)
Silica Duo

Silica Duo

Prenumerera
109 kr / 79 kr

Välkomstpaket 30 kapslar, därefter leverans varannan månad av 60 kapslar för endast 199 kr, fri frakt.

Antal: 
Lagersaldo:
458 st
Leveranstid:
Artnr:
160102
Kampanj:

• Kosttillskott med kisel, vitaminer och mineraler
• Ett kosttillskott för hud, hår & naglar
• Innehåller koppar som bidrar till hårets och hudens normala
   pigmentering
• Innehåller selen som bidrar till att bibehålla normala naglar
   och hår

Vitalas Silica Duo är ett kosttillskott innehållande vitaminer, mineraler och växtextrakt som med sina olika egenskaper bevarar kvalitén på hår, hud och naglar. En av huvudingredienserna är kisel från Bambuextrakt och Åkerfräkenextrakt. Kisel är ett spårämne som finns naturligt i hud, hår och naglar, men ibland kan vi behöva tillföra det via kosten. Silica Duo innehåller också biotin, niacin, selen, koppar, vitamin E och riboflavin. Biotin och niacin bidrar till att bibehålla normal hud och biotin bidrar även till att bibehålla normalt hår. Selen, koppar, vitamin E och riboflavin bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Silica Duo är ett specialanpassat kosttillskott just för hår, hud och naglar.


Rekommenderad dagsdos:

En kapsel dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Tänk på vikten av en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn. Vi rekommenderar generellt inte personer som är under 12 år, gravida eller ammande att använda våra produkter.


Innehåll per dagsdos:

Bambuextrakt
  Varav kisel

90 mg
30 mg

Åkerfräkenextrakt
  Varav kisel

32 mg
1 mg

Vitamin E

6 mg 50%*

Niacin

8 mg 50%*

Selen27,5 μg 50%*
Pantotensyra3 mg 50%*
Vitamin B121,25 μg 50%*
Koppar0,5 mg 50%*
Vitamin B60,7 mg 50%*
Riboflavin0,7 mg 50%*
Tiamin0,55 mg 50%*
Biotin25 μg 50%*
* Av dagligt referensintag (DRI)


Ingredienser:

Solrosolja, gelatin (från nötkreatur), bambuextrakt (Bambusa vulgaris), ytbehandlingsmedel (glycerol), åkerfräkenextrakt (Equisentum ar vense L), vitaminer (D-alfa-tokoferol, nikotinamid, kalcium D-pantotenat, cyanokobalamin, pyridoxinhydroklorid, riboflavin, tiaminmononitrat, D-biotin), mineraler (natriumselenit, zinksulfat, kopparsulfat), emulgeringsmedel (bivax, solroslecitin), färgämne (järnoxid).

Kundomdömen

Andra köpte även:

Solbrun
Vitalas Solbrun är ett kosttillskott som hjälper dig att få en snygg solbränna på ett enkelt och säkert sätt oavsett om du vistas i solen eller inte. 
79 kr
159 kr
Rosenrot
Ett naturligt kosttillskott som ökar din energi och ger känslan av ett nytt lugn. En kombinationen av ämnena Rosavin och Salidrosid som bidrar till en upplevelse av ökad koncentr...
79 kr
109 kr
Q-10 Super
Ett kosttillskott bestående av Coenzym Q10 och Vitamin E. Innehåller 30 mg Q10.
79 kr
109 kr
VitalCarb
Blockerar upptaget av sammansatta kolhydrater i kroppen.
79 kr
199 kr