solbrun
 


Ge dina medarbetare en sund och nyttig fikapaus!

Att energinivån går ner på en arbetsplats under dagen är ett problem för många. Det blir lätt att kollegorna tar en sockerstinn fika, eller ökar på energinivåerna med energidryck.
I längden är det ohållbart, och medarbetarna blir tröttare och i värsta fall, oftare sjuka.
Med Vitalbox kan du erbjuda ett nyttigt alternativ på fikapauserna, och personalen kan prestera bättre och jämnare.


Förutom att Vitalbox innehåller sundare alternativ till den traditionella fikapausen, visar det även på en välvilja
från företagsledningen att man är mån om sin personal. Mellanmålen och snacksen erbjuds kostnadsfritt för personalen, att jämföra med en traditionell fruktkorg.

vitalbox


Så här fungerar det:
Vitalbox budas direkt till din arbetsplats, en gång per månad. Vi varierar utbudet i boxen efter säsong, just för att ni alltid ska få det senaste inom hälsosamma mellanmål, och för att vitaminerna ska ge full effekt. Vitalbox innehåller alltid nyttiga mellanmål, måltidsersättningar, teer och vitaminer. Exempel på hälsosamma mellanmål är majskakor med olika smaksättningar och nyttiga bars i flera olika goda smaker. Teerna och vitaminerna är våra mest populära smaker och tillskott.

Pris per Vitalbox är endast 1990:- exkl. moms. En box per månad är lagom till en arbetsplats med 15-30 personer. Vi levererar till hela Sverige, och hur många boxar ni vill per månad. Tjänsten är en tillsvidareprenumeration, utan bindningstid.


Vitalbox är helt enkelt ett lite smartare mellanmål!


Ja tack, skicka st. Vitalbox á 1990:- exkl moms till: *
Företag: *
Referensperson: *
Leveransadress: *
Postnummer: *
Ort: *
Telefon: *
Org. nr.: *
Faktureringsadress:
Meddelande: