aloe vera tablett
aloe vera

AloeVital

Lagersaldo:
730 st
Leveranstid:
Artnr:
410102

• AloeVital är ett kosttillskott med Aloe Vera och C-vitamin
• En brustablett innehållande extrakt från Aloe Vera
• Motsvarar 50 ml ren Aloe Vera Juice
• Rik på C-vitamin som bl.a. bidrar till immunförsvarets och
   hudens normala funktion


Extraktet av Aloe Vera framställs av gelen i bladen. Aloe Vera är en välkänd läkeväxt som använts av människor i tusentals år. En daglig dos av Aloe Vital kan göra att mag- och tarmfunktionen stabiliseras genom att matsmältningen fungerar bättre, slemhinnorna i magen lugnas, tarmfloran förbättras och pH-värdet i magen stabiliseras. Dessutom innehåller Aloe Vital hela 75% av det rekommenderade dagliga intaget av C-vitamin, vilket bidrar till hudens normala funktion och kollagenbildn
 
Vitalas Aloe Vital är ett alternativ till de kanske mer traditionella juicerna och andra Aloe drycker som finns på marknaden genom att det är en brustablett med en frisk citronsmak som löses upp i vatten. Du får en produkt med lång hållbarhet och som inte behöver förvaras i kylen. Brustabletterna är förpackade i smidiga och hygieniska sachéer som är lätta att ha med i t.ex. handväskan eller ha liggande i skrivbordslådan. 
 
Komplettera gärna Aloe Vital med utvärtes Aloe Vera produkter om du vill komma åt svårare hudproblem eller åkommor såsom eksem och psoriasis.

Dosering & Användning

Dosering:
1 brustablett dagligen. Tabletten löses upp i ett glas vatten och dricks med fördel på fastande mage eller strax innan måltid.

Förpackningsstorlek:
30 brustabletter – 1 månads förbrukning.

I startpaketet levereras 1 ask – 30 dagars förbrukning, kommande leveranser som 2 askar - 2 månaders förbrukning.

Restriktioner:
Rekommenderad dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Tänk på vikten av en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn. Vi rekommenderar generellt inte personer som är under 12 år, gravida eller ammande att använda våra produkter.


Innehållsförteckning

Innehåll per brustablett:

Aloe Vera extrakt***(Aloe Barbadensis Miller)
  varav 50 ml Aloe Vera juice

250 mg

**

C-vitamin (L-askorbinsyra)

60 mg

75%*
* Av dagligt referensintag (DRI)
** DRI ej fastställt
*** Extraktet som används är certifierat av Internationella vetenskapliga rådet för Aloe (The International ALoe Science Council, IASC). Certifieringsprogrammet fösäkrar att råvaran är av god kvalité - att den är ren och innehåller de aktiva ämnena.


Ingredienser

Antioxidationsmedel (citronsyra), surhetsreglerande medel (natriumvätekarbonat), fyllnadsmedel (inulin), Aloe vera-extrakt (Aloe barbadensis Miller), vitamin C, arom (citron), sötningsmedel (natriumsackarinat), färgämne (riboflavin).

Kundomdömen