pms
klimakteriebesvär

Jättenattljusolja

Lagersaldo:
775 st
Leveranstid:
Artnr:
820101

• Kosttillskott med Jättenattljusolja – GLA och
   Vitamin Complex
• Hjälper till att bibehålla den hormonella balansen
• Bibehåller en hälsosam hud
• Jättenattljusolja och en vitamintablett i smart förpackning

Jättenattljus kan användas av kvinnor med klimakteriebesvär eller pms. Många upplever också problem med hyn när hormonerna är i svängning. Jättenattljus ger nyttig näring och bidrar till en normal hud så den håller sig frisk och behåller sin spänst. 

 
Jättenattljusolja innehåller fleromättade Omega-6 fettsyror och GLA (Gammalinolensyra). Jättenattljusolja bidrar till att bibehålla en hälsosam hud och hjälper till att bibehålla den hormonella balansen.Vitamin B6 bidrar till att reglera hormonaktiviteten samt bidrar till att minska trötthet och utmattning. Vitamin C bidrar till en normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion. Dessutom innehåller vitamintabletten också antioxidanten zink som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress samt bidrar till att bibehålla normalt hår, hud och naglar. 

För att underlätta och göra det så smidigt som möjligt för dig i din vardag, har vi valt att paketera detta kosttillskott i en smidig påse med dagsdoser innehållande två kapslar av Jättenattljusoljan samt en vitamintablett. På så sätt är du säker på att du får i dig rätt dos varje dag. 
Förutom 2 kapslar med Jättenattljusolja har vi i varje påse också lagt till en vitamintablett med vitamin C, vitamin B6 och zink. Jättenattljusoljan och vitamintabletten påverkar den hormonella balansen och huden positivt. 

Rekommenderad dagsdos:

1 portionspåse per dag (2 kapslar och 1 tablett). Rekommenderad dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Tänk på vikten av en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil. Jättenattljus ska tas dagligen även de dagar då man inte har besvär för att ge optimal effekt. Vi rekommenderar generellt inte personer som är under 12 år, gravida eller ammande att använda våra produkter. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per dagsdos:

Jättenattljusolja
  varav GLA (gammalinolensyra)

1000 mg
90 mg

Vitamin C

30 mg 38%*

Niacin

9 mg 56%*

Vitamin B6

1,1 mg 79%*

Zink7,5 mg 75%
* Av dagligt referensintag (DRI)


Ingredienser - Kapsel med Jättenattljusolja:

Jättenattljusolja (Oenothera biennis L.) (72%), gelatin (från nötkreatur), ytbehandlingsmedel (glycerol), vitamin E (D-alfa-tokoferylacetat).

Ingredienser - Tablett med Vitamin Complex:

Fyllnadsmedel/fyllemiddel (mikrokristallinsk cellulosa, dikalciumfosfat, fettsyror), vitaminer (askorbinsyra, nikotinamid, pyridoxinhydroklorid), mineral (zinksulfat), klumpförebyggande medel/ antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyror), ytbehandlingsmedel/overflatebehandlingsmiddel (hydroxipropylmetylcellulosa, glycerol).


Förpackningsstorlek: 15 dagsdoser innehållande 2 kapslar Jättenattljusolja och en 1 vitamintablett. I startpaketet levereras 1 ask – 15 dagars förbrukning, kommande leveranser som 2 askar - 1 månads förbrukning. Levereras som 2 askar – 1 månads förbrukning.

Kundomdömen