Q-10
q10

Q-10 Super

Lagersaldo:
814 st
Leveranstid:
Artnr:
050102

• Kosttillskott med coenzym Q10 och vitamin E.
• Kompletterar kroppens egna nivåer av coenzym Q10
• Innehåller 30 mg Q10 per kapsel


Q10 Super är ett kosttillskott bestående av Coenzym Q10 och Vitamin E. Coenzym Q10 finns naturligt i alla levande celler och är en vitaminliknande substans. Det går att få i sig små mängder av Q10 via maten men till största delen så är det kroppen själv som producerar Q10. Produktionen är som högst vid 20-30 års ålder och avtar med åldern. Med Vitalas Q10 Super får du i dig ett extra tillskott av coenzym Q10. Vitalas Q10 Super innehåller även vitamin E som bidrar till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress.

Rekommenderad dagsdos:

En kapsel dagligen. Kapslarna sväljes hela med vatten gärna i samband med måltid. Förpackningsstorlek: 30 kapslar – 1 månads förbrukning. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Tänk på vikten av en mångsidig, balanserad kost och hälsosamlivsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn. Vi rekommenderar generellt inte personer som är under 12 år, gravida eller ammande att använda våra produkter.

Innehåll per dagsdos:

Ubiqinon (Coenzym Q10)

30 mg

Vitamin E

3,6 mgIngredienser:

Sojabönsolja gelatin (från nötkreatur), ytbehandlingsmedel(glycerol), Ubiqinon, vitamin E (DL-alfa-tokoferylacetat), färgämne (järnoxid).

Kundomdömen