Brun utan sol
betakaroten

Solbrun

Lagersaldo:
479 st
Leveranstid:
Artnr:
550102

• Solbrun är ett kosttillskott med betakaroten, vitaminer och mineraler

• Innehåller naturligt betakaroten

• Innehåller koppar som bidrar till hudens normala pigmentering

• Hudvårdande kosttillskott som hjälper dig att få en gyllenbrun hy

 

Vitalas Solbrun är ett kosttillskott som hjälper dig att få en snygg solbränna på ett enkelt och säkert sätt oavsett om du vistas i solen eller inte. Solbrun innehåller betakaroten, lycopen samt en mängd olika vitaminer och mineraler som ger näring och verkar vårdande för din hud.
Betakaroten fungerar så att det tas upp och lagras i underhudsfettet. Betakarotenet i sig är svagt brun tonat och därmed får också huden en färgton som påminner om att man är lite solbränd. I kombination med pigmenteringen från solens strålar kan effekten bli att du upplever att du får en vacker solbränna snabbare än normalt. Med Solbrun tabletter får du en solbränd hy utan att behöva använda traditionell brun utan sol kräm.
 
Det som är smart med betakaroten är att det förutom att trigga hudens förmåga att bli brun utan sol också lagras i kroppen och vid behov kan omvandlas till vitamin A. Betakaroten är ett förstadium till vitamin A som bidrar till att bibehålla normal hy och kroppen styr själv produktionen utifrån behov.

Solbrun innehåller också antioxidanterna Vitamin C, Vitamin E, Zink och Selen som alla är viktiga antioxidanter som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion och Zink bidrar till att bibehålla normal hud.

Rekommenderad dagsdos:

En tablett dagligen. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Tänk på vikten av en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn. Rökare ska vidta försiktighet med intag av höga doser av betakaroten. Vi rekommenderar generellt inte personer som är under 12 år, gravida eller ammande att använda våra produkter.

Innehåll per dagsdos:

Riboflavin

1.4 mg 100%*

Vitamin C

80 mg 100%*

Vitamin E20 mg 167%*
Niacin16 mg 100%*
Betakaroten25 mg
Biotin150 µg 300%*
Lycopen500 µg
Koppar1 mg 100%*
Selen55 µg 100%*
Zink10 mg 100%*
* Av dagligt referensintag (DRI)

 

Ingredienser:

Fyllnadsmedel (mikrokristalinsk cellulosa, dikalciumfosfat, fettsyror, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), vitaminer (L-askorbinsyra, D-alfa-tokoferylvätesuccinat, nikotinamid, D-biotin, riboflavin), betakaroten, mineraler (zinksulfat, kopparsulfat, natriumselenit), lycopen, klumpförebyggande medel (magnesiumsalt av fettsyror, kiseloxid), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, glycerol), färgämne (titandioxid, järnoxid).

Kundomdömen