solbrun
 

Energi

Hitta din genväg till att bli pigg och glad och få mer energi i vardagen – välj något av kosttillskotten i den här kategorin. 

Alla celler i din kropp behöver Q10 för att kunna producera energi. Kroppens egen produktion av Q10 avtar efter hand, det är därför viktigt med regelbundet tillskott. Q10 fungerar både som tändstift och bränsle i en motor. Får cellerna för lite bränsle orkar de inte driva runt maskineriet, vilket leder till att cellens energiomsättning fungerar dåligt. Väljer du Q10 Super från Vitalas får du ett beprövat energitillskott med rätt sammansättning.

Rosenrot från Vitalas är ett uppiggande kosttillskott som ger dig ny lust och energi. Människor som regelbundet tar Rosenrot vittnar om en känsla av skärpt koncentration som kan vara till nytta på jobbet eller under fritiden. Rosenrot har också den positiva egenskapen att ditt lustcentrum påverkas positivt.

Q-10 Super
Ett kosttillskott bestående av Coenzym Q10 och Vitamin E. Innehåller 30 mg Q10.
Rosenrot
Ett naturligt kosttillskott som ökar din energi och ger känslan av ett nytt lugn. En kombinationen av ämnena Rosavin och Salidrosid som bidrar till en upplevelse av ökad koncentrationsförmåga.