Rosenrot i gruppen FINLAND / Produkter hos VITALAS AB (830102)
rosenrot

Rosenrot

Lagersaldo:
678 st
Leveranstid:
Artnr:
830102

• Kosttillskott med extrakt av rosenrot
• Du får ett naturligt kosttillskott som bidrar till ökad energi
   och ökad koncentrationsförmåga.
• Du får kombinationen av de verksamma ämnena Rosavin och
   Salidrosid.
• Du får Rosenrot regelbundet direkt hem i brevlådan så länge
   du själv vill.

När de svenska samerna var på dagslånga vandringar i fjällen så visste de var snabbaste vägen till ny energi fanns. De spanade efter Rosenrot. Nu behöver du inte gå långt efter denna äkta svenska energikälla. Vitalas Rosenrot innehåller extrakt av rosenrot som motsvarar 3000 mg rosenrot per tablett. Rosenrot bidrar till en förbättrad kognitiv och mental prestationsförmåga och bidrar till att stimulera nervsystemet. Rosenrot spelar även en roll för den fysisk prestationsförmåga och kondition. Rosenrot har adaptogena egenskaper. Adaptogener bidrar till att anpassa kroppen till miljöfaktorer, i form ut av yttre och inre påverkningar, samt att undvika negativa effekter från dessa.

Rekommenderad dagsdos:

En tablett dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Tänk på vikten av en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn. Personer med epilepsi bör inte heller använda produkten. Vi rekommenderar generellt inte personer som är under 12 år, gravida eller ammande att använda våra produkter.

Innehåll per dagsdos:

Rosenrotextrakt

300 mg

Motsvarande Rosenrot

3000 mg

  Varav Rosavin

6 mg

  Varav Salidroside

3 mgIngredienser:


Rosenrotextrakt (Rhodiola rosea), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, kalciumfosfat, natriumkarboximetylcellulosa, fettsyror), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, glycerol), klumpförebyggande medel(kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror).

Kundomdömen