solbrun
 

Beauty

Våra mest populära produkter finns inom vårt skönhetssortiment. Våra kosttillskott är laddade med vitaminer och mineraler och gemensamt är att de verkar positivt för huden.

En brun utan sol produkt i tablettform som gör att du blir snabbare brun och samtidigt ger din hud rikligt med näring. Solbrun innehåller naturligt betakaroten som ger en fin pigmenterig av din hud tillsammans med en mängd olika vitaminer och mineraler bidrar till normal hud och skyddar cellerna mot oxidativ stress.

Förutom att Jättenattljusoljan verkar positivt för den hormonella balansen, hjälper den också till att bibehålla en normal hud. Dessutom har vi paketerat vår Jättenattljusolja i smidiga påsar med dagsdoser som också innehåller en vitamintablett med välbehövligt vitamin C och B6 samt zink.

För att ge din hud, ditt hår och dina naglar styrka behövs vitaminer och mineraler. Silica Duo är ett näringsladdat kosttillskott som innehåller bland annat kisel, koppar, biotin, niacin och flera olika vitaminer.
Beauty Kit
Solbrun 1x30, Silica Duo 1x30 och resekit som innehåller 1 st schampo, 1 st balsam och 1 st hårmousse från René Fris. Styckköp.
Jättenattljusolja
Positivt för den hormonella balansen, bibehåller en normal hud. Innehåller både Jättenattljusolja och en vitamintablett i smart förpackning. En dagsdos innehåller två kapslar Jättenattljusolja och en vitamintablett.
Resekit Rene Fris
En produktserie med stylingprodukter från den danska hårstylisten René Fris. René är främst kända från sitt TV-program med samma namn men även hans högt rankade stylingsalonger i Köpenhamn och New York.

Silica Duo
Ett kosttillskott med koppar för hud, hår & naglar. Bidrar till att bibehålla hårets och hudens normala pigment.
Solbrun
Vitalas Solbrun är ett kosttillskott som hjälper dig att få en snygg solbränna på ett enkelt och säkert sätt oavsett om du vistas i solen eller inte.