Silica Duo i gruppen FINLAND / Produkter hos VITALAS AB (160102)
Silica Duo

Silica Duo

Lagersaldo:
455 st
Leveranstid:
Artnr:
160102

• Kosttillskott med kisel, vitaminer och mineraler
• Ett kosttillskott för hud, hår & naglar
• Innehåller koppar som bidrar till hårets och hudens normala
   pigmentering
• Innehåller selen som bidrar till att bibehålla normala naglar
   och hår

Vitalas Silica Duo är ett kosttillskott innehållande vitaminer, mineraler och växtextrakt som med sina olika egenskaper bevarar kvalitén på hår, hud och naglar. En av huvudingredienserna är kisel från Bambuextrakt och Åkerfräkenextrakt. Kisel är ett spårämne som finns naturligt i hud, hår och naglar, men ibland kan vi behöva tillföra det via kosten. Silica Duo innehåller också biotin, niacin, selen, koppar, vitamin E och riboflavin. Biotin och niacin bidrar till att bibehålla normal hud och biotin bidrar även till att bibehålla normalt hår. Selen, koppar, vitamin E och riboflavin bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Silica Duo är ett specialanpassat kosttillskott just för hår, hud och naglar.


Rekommenderad dagsdos:

En kapsel dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Tänk på vikten av en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn. Vi rekommenderar generellt inte personer som är under 12 år, gravida eller ammande att använda våra produkter.


Innehåll per dagsdos:

Bambuextrakt
  Varav kisel

90 mg
30 mg

Åkerfräkenextrakt
  Varav kisel

32 mg
1 mg

Vitamin E

6 mg 50%*

Niacin

8 mg 50%*

Selen27,5 μg 50%*
Pantotensyra3 mg 50%*
Vitamin B121,25 μg 50%*
Koppar0,5 mg 50%*
Vitamin B60,7 mg 50%*
Riboflavin0,7 mg 50%*
Tiamin0,55 mg 50%*
Biotin25 μg 50%*
* Av dagligt referensintag (DRI)


Ingredienser:

Solrosolja, gelatin (från nötkreatur), bambuextrakt (Bambusa vulgaris), ytbehandlingsmedel (glycerol), åkerfräkenextrakt (Equisentum ar vense L), vitaminer (D-alfa-tokoferol, nikotinamid, kalcium D-pantotenat, cyanokobalamin, pyridoxinhydroklorid, riboflavin, tiaminmononitrat, D-biotin), mineraler (natriumselenit, zinksulfat, kopparsulfat), emulgeringsmedel (bivax, solroslecitin), färgämne (järnoxid).

Kundomdömen