solbrun
 

Kundberättelser

Hej! Jag heter Sophia Saldes och är 39 år gammal. Är en trebarns mamma som mer sällan hinner sitta ute i solen men som ändå vill se brun och fräsch ut. För ca 2 år sedan (om jag inte minns fel men det har säkert ni bättre koll på än mig ; ) provade jag Solbrun och fick ett fantastiskt resultat. Till en början var jag som många andra lite skeptisk mot alla sådana här preparat. Man har ju sett alla som äter betakaroten och slutar som "levande" morötter.. Men jag gav det en chans och det ångrar jag inte! Det är så många av mina vänner som året om påpekar min fina färg, och i klädbutikerna när jag provar kläder och handlar är det många expediter som undrar "vart resan gick sist". Ett annat plus som jag märkt är att man blir så otroligt mycket lättare brun när man är i solen. Färgen blir också väldigt jämn och fin, och äntligen "sätter" sig färgen även i ansiktet, och stannar kvar ; ) Jag har bara gott att säga om Solbrun, våga prova och se resultatet!
Med vänlig hälsning, Sophia Saldes


Hej! Jag heter Malin och är 26 år. Jag använder Omega 3 dagligen. Jag tycker att de är superbra då jag äter för lite fet fisk i min vardag. Dessutom är de bra för min besvärliga mage, jag har konstaterad IBS sen några år tillbaka. Det är väldigt smidigt att produkten kommer direkt hem i brevlådan då jag aldrig behöver åka iväg extra för att köpa nya när en burk har tagit slut.
Med vänlig hälsning Malin


Med spänning gjorde jag i ordning AloeVital, brusdryck i ett glas. Den smakade fantastiskt, en av de absolut godaste hälsodryckerna jag druckit. Den kändes både fräsch, hälsosam och uppfriskande. Och jag upplevde det som att min hud fått en extra lyster då jag tittade mig i spegeln. I vilket fall som helst, var jag nöjd. Och jag kände mig lätt i kroppen, redo för dagens uppgifter och utmaningar.
Elly Edlund


Hej. Jag måste få tacka er för Q10 Super. Fungerar till 100% på mig. Efter att ha haft problem med stelhet och knakande leder så har jag letat efter något som kunde hjälpa mig. Är inte den som stoppar i mig piller m.m. Men 1 till 2 veckor före påsk så frågade en av mina kunder om jag ville ha ett par askar Q10. Jag läste på dom och tänkte. OK jag provar. Påskhelgen skulle min fru och jag till Tyresö och vandra. Det hade gått en vecka sen jag började med Q10. Vi vandrade nästan 5mil och jag kände ingenting ingen stelhet inget knakande. Jag och min fru var överlyckliga. Jag har nu beställt mer Q10 kan inte sluta när allt funkar så bra.
Janne Ahlqvist 57år


Hej Vitalas,Har sedan ett år tillbaka dagligen tagit VitalCarb.Eftersom jag älskar mat som innehåller kolhydrater, är det en perfekt kur för mig. Trots att jag äter potatis, bröd, pasta och andra rätter med relativt höga kolhydrat värden, har jag lyckats gå ner 5 kg utan ansträngning! Tar 2 tabletter till varje måltid, men när det är lite väl mycket av det goda tar jag i regel 3 tabletter, före varje måltid, och äter mig mätt utan dåligt samvete! VitalCarb tänker jag fortsätta med är oerhört nöjd med tabletterna.
Hälsningar från en nöjd kund
Marika Larsson


Hej! Jag är 58 år och ganska vital tycker jag nog. I våras fick jag en riktigt elak förkylning och blev sängliggande med feber, ögoninflammation, snuva och kraftig hosta. Jag missade nästan hela maj månads vackra väder och kände mig blek och glåmig när alla andra var bruna och fräscha. Så fick jag syn på en annons om era tabletter Solbrun och skickade efter dem. Nu har jag ätit dem snart två veckor och jag tycker huden har fått en annan ton, jag känner mig fräschare och piggare!
Ett bra och vad jag förstår riskfritt sätt att bli lite brunare!
Vänliga hälsningar
Marie Lennstam


Hej!
Jag är en kvinna i mina bästa år. Har nyligen varit i Turkiet med barn och barnbarn. Tack vare Solbrun som jag börjar med på våren och tar i 6 månader, bränner jag mig aldrig.
Ligger under parasollet och blir ändå snabbt brun. Behöver inte utsätta huden för onödigt åldrande och solskador. Toppenprodukt!!
Mvh
Britt-Marie


Hej! Jag är en tjej på 44 år. Jag är normalt pigg och glad som går i skog och mark med min hund. Aldrig känt av någonting i form av depressioner eller trötthet inför någon årstid. Men , i höstas började jag att inte känna igen mig själv. Trött och håglös. Funderade väl på om jag skullen ringa till doktorn. Men det blev inte av. Så en dag faktiskt som ett mirakel så ringer någon och frågar om jag ville prova något beprövat naturpreparat. Och jag fick några förslag och om dess verkan , då bl a Rosenrot. Och faktiskt så tänkte jag att det kan ju inte vara så farligt att prova. Och gissa om jag blev förvånad. Tro det eller ej , inom en timme så var jag mitt gamla jag och t o m ännu piggare. Vilken underbar känsla att få bli pigg igen. Jag åt det hela vintern och våren . Har ätit det lite nu och då i sommar också för jag tänkte att solen skulle få göra sitt. Jag är supernöjd. Värt varenda krona
Annelie Djurby


Jag hade väldiga problem med mage/tarmar, med ständiga diarréer och det var så hemskt att jag visste inte om jag ville fortsätta... inte om det skulle vara på det här viset. Avföringen kunde bara komma nattetid när man sov djupt... åh, det var så fruktansvärt hemskt. Det verkade som allt var förslappat, det gick inte att hålla emot. Sen var jag med i en tävling där jag fick svara på en del frågor. Och ni ringde upp mig och jag hade vunnit de här brustabletterna med AloeVera. Och mitt liv var som förbytt, allt blev bra igen och jag har inte haft problem sen dess. Kan jag hjälpa en eller flera med den här berättelsen så är det värt allt, att få slippa gå och vara orolig för det ska ske någon olycka. Mina tarmar och mage har blivit av med oron eller infektionen, man kan gå och ha en infektion i mage/tarm länge. Men inte jag längre, tack vare AloeVital. Så jag är så super glad att jag svarade på dessa frågor och att ni ringde upp just mig. Tusen tack till VITALAS AB!
Gunilla Axelsson