solbrun
 

Om Vitalas

Vitalas AB säljer kosttillskott i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vitalas är en del av Midsona – en ledande koncern inom hälsa och egenvård.

Kvalitetsgaranti
Du kan lita på att du får produkter av högsta kvalitet när du handlar från oss. Vår produktutveckling sker i ett tätt samarbete med flera produktexperter inom koncernen och hos våra leverantörer.

Bästa service
Vår välutbildade kundtjänst ger service åt samtliga marknader på respektive språk för att kunna erbjuda bästa service. Alla kontaktuppgifter, samt öppettider, finner du i huvudmenyn under "Kontakta oss". Här på hemsidan finner du också rikligt med information om våra produkter, så att det ska vara enkelt för dig att välja den produkt som passar dig bäst.

Om Midsona

Midsona utvecklar och marknadsför produkter som hjälper människor att må bättre. Koncernen är i dag en av de ledande i Norden inom kost och hälsa, naturläkemedel, sportnutrition, förkylning samt hygien. Koncernens nettoomsättning är 1,174 miljoner kronor (2015). Koncernen har 294 anställda i Sverige, Norge, Finland och Danmark (dec 2015). Koncernchef är Peter Åsberg och styrelseordförande är Ola Erici.

Vår marknad
Midsonas hemmamarknad är Norden.

Våra affärsområden
Midsona består av fyra affärsområden - Sverige, Norge, Finland och Danmark. Affärsområdena marknadsför och försäljer kosttillskott, naturläkemedel, hälsolivsmedel, sportsnutrition, supermat, förkylnings-, hudvårds- och skönhetsprodukter till dagligvaruhandeln, apoteken och hälsofackhandeln på respektive geografisk marknad. Inom affärsområde Sverige finns även marknadsföring och försäljning direkt till konsument via postorder/internet.

Läs mer på koncernens hemsida: www.midsona.com