solbrun
 

Partners

Vitalas Olycksfallsförsäkring för hela familjen!
Vitalas olycksfallsförsäkring är en bra och enkel försäkring som hjälper dig om olyckan är framme. Genom vårt samarbete med försäkringsbolaget AIG har vi nu möjlighet att erbjuda dig en olycksfallsförsäkring framtagen unikt för hela familjen, omfattar vuxna 18-85 år och alla barn.
Läs mer här!

Försäkring för kvinnor i samarbete med AIG

Det finns naturligtvis ingen försäkring mot att få bröst- eller underlivscancer, men det finns en försäkring som gör att du slipper oroa dig för ekonomin om det drabbar dig. Genom vårt samarbete med försäkringsbolaget AIG har vi nu möjlighet att erbjuda dig en cancer- försäkring framtagen unikt för våra kvinnliga kunder.
Läs information och villkor här
Chartis logotype


Stöd till Hjärt-Lungfondens forskning
Vi på Vitalas brinner för hälsa och välbefinnande. Med våra produkter vill vi hjälpa dig till en hälsosammare livsstil.Vi vill också hjälpa på fler sätt och därför stödjer Vitalas Hjärt-Lungfonden och deras viktiga arbete.
Certifierad genom Trygg e-handel
Syftet med Trygg e-handel är att skapa tydligare, enklare och enhetligare riktlinjer för vad som gäller vid e-handel - både för dig som konsument men även för e-handlaren. När du ser en Trygg e-handelssymbol i anslutning till en e-handlare skall du kunna lita på att du kan handla tryggt och säkert i webbutiken.
Läs mer här
Trygg e-handel


Medlem i Svensk Distanshandel

Svensk Distanshandel (SDh) är en förening för distans- och e-handlare i Sverige. SDH-märket ger köptrygghet när du handlar på postorder.
Läs mer här

Medlem i Svensk Egenvård
Föreningen Svensk Egenvård organiserar 75 procent av leverantörerna av växtbaserade läkemedel, kosttillskott, hälsolivsmedel och hudvårdsprodukter på den svenska marknaden.
Läs mer här