Jag hade väldiga problem med mage/tarmar, med ständiga diarréer och det var så hemskt att jag visste inte om jag ville fortsätta… inte om det skulle vara på det här viset. Avföringen kunde bara komma nattetid när man sov djupt… åh, det var så fruktansvärt hemskt. Det verkade som allt var förslappat, det gick inte att hålla emot. Sen var jag med i en tävling där jag fick svara på en del frågor. Och ni ringde upp mig och jag hade vunnit de här brustabletterna med AloeVera. Och mitt liv var som förbytt, allt blev bra igen och jag har inte haft problem sen dess. Kan jag hjälpa en eller flera med den här berättelsen så är det värt allt, att få slippa gå och vara orolig för det ska ske någon olycka. Mina tarmar och mage har blivit av med oron eller infektionen, man kan gå och ha en infektion i mage/tarm länge. Men inte jag längre, tack vare AloeVital. Så jag är så super glad att jag svarade på dessa frågor och att ni ringde upp just mig. Tusen tack till VITALAS AB!
Gunilla Axelsson