Hej! Jag heter Sophia och är 39 år gammal. Är en trebarns mamma som mer sällan hinner sitta ute i solen men som ändå vill se brun och fräsch ut. För ca 2 år sedan (om jag inte minns fel men det har säkert ni bättre koll på än mig ; ) provade jag Solbrun och fick ett fantastiskt resultat. Till en början var jag som många andra lite skeptisk mot alla sådana här preparat. Man har ju sett alla som äter betakaroten och slutar som ”levande” morötter.. Men jag gav det en chans och det ångrar jag inte! Det är så många av mina vänner som året om påpekar min fina färg, och i klädbutikerna när jag provar kläder och handlar är det många expediter som undrar ”vart resan gick sist”. Ett annat plus som jag märkt är att man blir så otroligt mycket lättare brun när man är i solen. Färgen blir också väldigt jämn och fin, och äntligen ”sätter” sig färgen även i ansiktet, och stannar kvar ; ) Jag har bara gott att säga om Solbrun, våga prova och se resultatet!
Med vänlig hälsning, Sophia