Omega-3 har bedömts så pass viktig för vår hälsa att ledande hälsoexperter världen över rekommenderar att alla bör äta fet fisk minst tre gånger i veckan för att få i sig tillräckligt mycket omega-3. Fet fisk som sill, lax och makrill är i vilt tillstånd rika på Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA.
Vår kropp kan inte själv producera omega-3-fettsyror och inte heller lagra dessa under någon längre tid. Vi måste alltså få i oss dessa syror via den dagliga kosten.

Vi har skapat ett enkelt och säkert sätt för dig att addera omega-3 till din vardagliga kost utan att behöva ändra livsstil. Genom att äta omega-3 varje dag så får ditt hjärta, dina kärl och leder ett tillskott av de fettsyror som din kropp inte har möjlighet att tillverka på egen hand. Du kan äta och leva som vanligt och ändå njuta av den positiva känslan att du gör något viktigt för dig själv – för din hälsa!

Vår kropp kan inte själv producera omega-3 fettsyror och inte heller lagra dessa under någon längre tid. För dig som äter fet fisk mindre än tre gånger i veckan kan det vara bra med ett regelbundet tillskott. Omega-3-fettsyror är viktiga för många viktiga funktioner i kroppen och är bra för bland annat hjärtat. Båda fettsyrorna EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion*.

Fiskoljan kommer från fisk som är vild och fångas i vatten kring haven i Sydamerika. Kapslarna innehåller även E-vitamin, en antioxidant som skyddar omega-3-fettsyrorna från nedbrytning och härskning. Vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Dessutom är kapslarna berikade med vitamin D. Vitamin D bidrar till att bibehålla god muskelfunktion och normal benstomme samt bidrar till immunsystemets normala funktion.

*En gynnsam effekt uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA.