Solbrun är ett kosttillskott med betakaroten, vitaminer och mineraler
• Innehåller naturligt betakaroten
• Innehåller koppar som bidrar till hudens normala pigmentering
• Hudvårdande kosttillskott som hjälper dig att få en gyllenbrun hy

Vitalas Solbrun är ett kosttillskott som hjälper dig att få en snygg solbränna på ett enkelt och säkert sätt oavsett om du vistas i solen eller inte. Solbrun innehåller betakaroten, lycopen samt en mängd olika vitaminer och mineraler som ger näring och verkar vårdande för din hud.
Betakaroten fungerar så att det tas upp och lagras i underhudsfettet. Betakarotenet i sig är svagt brun tonat och därmed får också huden en färgton som påminner om att man är lite solbränd. I kombination med pigmenteringen från solens strålar kan effekten bli att du upplever att du får en vacker solbränna snabbare än normalt. Med Solbrun tabletter får du en solbränd hy utan att behöva använda traditionell brun utan sol kräm.

Det som är smart med betakaroten är att det förutom att trigga hudens förmåga att bli brun utan sol också lagras i kroppen och vid behov kan omvandlas till vitamin A. Betakaroten är ett förstadium till vitamin A som bidrar till att bibehålla normal hy och kroppen styr själv produktionen utifrån behov.

Solbrun innehåller också antioxidanterna Vitamin C, Vitamin E, Zink och Selen som alla är viktiga antioxidanter som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion och Zink bidrar till att bibehålla normal hud.